Sivut

1.7.2014

Pirkanmaan Avoimissa osa 2

jatkuu... kaksi seuraavaa Avointen puutarhojen kohdetta sunnuntaina 29.6.14. Seuraavana on vuorossa Koivistojen kotipuutarha, iso puutarha monine lampineen ja istutusalueineen.


Viimeisenä poikkesin kaupunkipuutarhassa, 50-luvun omakotitalon viidessä vuodessa remontoidussa Lapsiperheen puutarhassa. Tästä pihasta jäi erityisesti mieleeni kauniisti ja hieman erilaisesti tehty keittiöpuutarha. 22 kommenttia:

 1. Ihana nähdä näin kuvin puutarhakohteita. Kivasti toteutettu tuo kaupunkipuutarhan hyötymaa. Toteutuksessa on hieman samaa henkeä, kuin Montosten upeassa puutarhassa Vaajakoskella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon varmaan nähnyt kuvia mainitsemastasi pihasta, mutta en oo valitettavasti päässyt käymään, ehkäpä joskus. Onneksi kohteita vielä riittää :)

   Poista
 2. Ompas ihania kujia, erilaisia kasveja ja tuo keittiöpuutarharatkaisu näyttää myös upealta =) Mukavaa päästä näin blogien välitykselläkin piipahtamaan uusiin puutarhoihin =) Kiitos siis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, matka jatkuu vielä, kun pääsee blogien välityksellä vielä uusiin puutarhoihin, onneksi näin !

   Poista
 3. Itsellä oli ajatuksena alunperin käydä myös Kangasalan puutarhoissa, mutta laiskistuin ja kävin kolmessa paikassa Tampereella. Tuo lapsiperheen piha oli yksi niistä. Tykkäsin kovasti tuosta hyötypuutarhasta 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Tuija kelit eivät olleet meillä kaikkein suosiollisemmasta päästä, sateli koko ajan nääs. Kiva että näit kuitenkin 3 paikkaa, meillä oli yllättävän vähän yksityispihoja auki :( Moni siirtolapuutarha vähän paikkasi sitten tilannetta olemalla avoinna, onneksi.

   Poista
 4. Huoks, onpa ihania. Kiitos, kun esittelit.

  VastaaPoista
 5. Kauniit puutarhat! Oli mukava nähdä ne kuvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satu, sun varsinkin täytyy nähdä kuvia muista, kun pidit oman ihanan puutarhasi avoinna, kiitos siitä !

   Poista
 6. Kiitos! Muutenhan tuonne ei pääsiskään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat ovat avoinna ympäri kotomaan :D

   Poista
 7. Kyllä voikin olla ihania puutarhoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä Suomessakin vaan osataan, onneksi on nämä Avoimet !

   Poista
 8. Kiitos kierroksesta! Näin Avoimet puutarhat jatkuu pidempään kun pääsee kurkkimaan muiden vierailujen tunnelmia. Ihania paikkoja tuntuu olevan vaikka kuinka paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kuten edelläkin totesin, kyllä meillä vaan osataan. Toivottavasti ihmiset rohkaistuvat vielä enemmän avaamaan pihojaan, meillä nuo kaksi kohdetta Kangasalla olivat mukavasti ihan lähekkäin, varmasti lisäsi kävijöiden määrää, että samalla alueella on useampi vierailukohde.

   Poista
 9. Kiitos esittelystä, itse en ehtinyt koko päivänä mihinkään, harmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettet ehtinyt. Mutta seuraavina vuosina nämä samatkin pihat saattavat hyvinkin olla auki, heti vaan almanakkaan ensi vuoden Avoimien päivä, kun se julkaistaan. Aika ajoissa se päätetään.

   Poista
 10. Ohoh! Onpas lääniä ja kasveja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon oli mukavaa nähtävää. Onneksi on kuvat, voi palata useasti uudelleen katsomaan, kun vierailulla tallennustila omaan päähän on rajallinen kerrallaan.

   Poista
 11. Kiitos! Pääsin sittenkin lähemmäksi katsastamaan, kiitos kuviesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, pääsen sinun blogistasi taas sitten vieraille konnuille :)

   Poista

Kiitän viestistäsi ! Pienikin kommentti käynnistäsi on iso ilo ! * Thank for Your comment - even a short message for Your visit is a great pleasure to me !