Sivut

30.6.2014

Vierailulla Avoimissa Pirkanmaalla osa 1

Ihana ihana tapahtuma tämä Avoimet, onneksi pieni sadekaan ei haitannut tapahtumaa. Säätiedotus jännitti, että pilaako sade koko päivän, mutta onneksi sade pysyi tihkusateena ainakin alkuosan vierailuajasta, sateenvarjon kera pärjäsi hyvin. Neljässä paikassa ehdin käydä, tässä ensimmäisenä Kasvikeräilijän puutarha. Pihaan tullessa on piiitkä perennapenkki, emäntä kertoi,että se tehtiin peittämään sen takana olevaa rakennusta. Minä en edes huomannut koko rakennusta, joten hyvin onnistunut projekti ! Kuvat puhukoon puolestaan ! 
Seuraavana oli vuorossa Kesäpaikan puutarha, tässä on varmasti mökkipiha, jossa ollaan keväästä syksyyn. Ihanasti käytetty kiveä ja paljon perennoja, ja myös keramiikkatöitä. 
 


12 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia ja ihania ideoita! Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Kiva, että laitoit taas kuvia pihavierailuistasi. Tuo kesäpaikan puutarha näyttää kovin tutulta keramiikkoineen. Alkaako omistajien sukunimi Hoolla ? Jos on se, olen käynyt joskus 200-luvun alkupuolella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä piha on sitten sama, jossa olet vieraillut :) Hyvin muistit !

   Poista
 3. Upeita kohteita oletkin löytänyt! Tuo heinäseiväs portti lähtee suunnitteluun:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, tästäpä olikin sitten kunnon hyöty, kiva !

   Poista
 4. Kiitos esittelystä! Tuo kesäpaikka on mahtava. Kivet, sammaleet ja heinäseipäät huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, omistajilla on silmää ja aikaa ja vaivaa ei ole säästelty, onneksi saamme ihastella.

   Poista
 5. Kiitos esittelystä! Kyllä nämä pihat ovat kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, kiva jakaa kuvat muillekin, kun itsekin oon ahnaasti käynyt katsomassa muiden bloggaajien kuvat Avoimista. Näitä on niin antoisaa katsella, sekä livenä että myös kuvina.

   Poista
 6. Nyt vasta ehdin nämä kuvasi katsomaan. Kivoja kohteita, aivan huikeet nuo humalasalot tai onkoos narut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaapi olla narut, minustakin ovat upeat. Muistatkos Pilven piirtämän niinikään Mansessa, siellä oli tuollaista narua pitkin villiviini, jäi mieleeni ja tekisi mieli joskus toteuttaa se.

   Poista

Kiitän viestistäsi ! Pienikin kommentti käynnistäsi on iso ilo ! * Thank for Your comment - even a short message for Your visit is a great pleasure to me !