Sivut

9.11.2013

Eija's Garden

Matka jatkuu Ruotsinpyhtäälle Ahvenkosken kylään, Eija's Gardeniin. Jälleen sain yhden haaveen toteutettua, ja nyt marraskuun harmaudessa on ihana katsella kuvia Eijan puutarhasta ja kirkkaista kesäpäivistä. Oli myös hauska tavata iloinen Eija puutarhamyymälässään. Klikkaa kuvat isommiksi ja matkusta kesään ! 


Yllä olevan kuvan vasemmassa alalaidassa on ihastuttava violetti korkea kukkija, jota en tunnistanut. Ja alla on kuva siitä lähempää, kyseessä on tähkäverbena, Verbena hastata. Upea kasvi, johon ihastuin ensisilmäyksellä, onneksi sitä oli myynnissä Eijan taimimyynnissä, taimet pääsevät paraatipaikalle ens kesänä kukkapenkkiini.

Tähkäverbena- Verbena hastata


Amerikan miniatyyrihevosia - American miniature horses in Eija's Garden

Tässä alla olevassa kuvassa lähestytään metsän reunassa olevaa tuijamajaa, tästä tulee varmasti vielä jännemmän näköinen kirkkomainen tila, kun tuijat vielä venyvät lisää pituutta. Hmm... tännekin haluaisin vielä uudestaan katsomaan muutaman vuoden päästä, sama ajatus on tullut joka kohteen kohdalla ;)
Puutarhamyymälässä oli paljon kaikkea kivaa, ihana vähän erilainen puutarhamyymälä. Täältähän oli mahdotonta päästä ilman ostoksia ulos, tähkäverbenoiden lisäksi mm. pöllöpatsas matkasi meille kotiin. 


***
Here once more wonderful garden where I visited on my holiday trip, this is Eija's Garden. You can see more photos on Eija's website. 

15 kommenttia:

 1. Näyttääpä mukavalta vierailukohteelta!

  VastaaPoista
 2. Kysäisin jo mieheltä, mentäiskös tuonnepäin ensi kesänä reissuun;)

  VastaaPoista
 3. Eijan lähellähän on sitten vielä Loviisa ja sen upeat puutarha tapahtumat, mahtava reissu kohde tuo alue suomea!

  VastaaPoista
 4. Kiitos matkasta kuviesi kautta Eijan puutarhaan.

  VastaaPoista
 5. Upea kiitos! Minua viehättää nuo kaikki käytävät ja tietty kivet.Mitähän nuo torvimaiset koristeet kiven päällä ovat?

  VastaaPoista
 6. Eija's gardenissa olisi ihanaa päästä joskus käymään, jo sen nimenkin perusteella ;)
  Kiitos kauniista kesäkuvista !

  VastaaPoista
 7. Jälleen yksi kohde, joka olisi todella kiva nähdä.

  VastaaPoista
 8. Hienoahan siellä on ollut! Kirjasta oon katsellut tuotakin puutarhaa, näyttää kuvissakin nyt jo kaikki rehevämmältä. Voi kun pääsis joskus sinne käymään.

  VastaaPoista
 9. Huoh, tuo on niin kaunis paikka! Kuvasi toivat oman käyntini niin elävästi mieleen. Meidän varispariskunta on muuten myös tuolta hankittu :) Tahtoo uudestaan!!!

  VastaaPoista
 10. Kiva postaus!
  Kiitos virtuaalimatkasta:)
  Tuonne pitäisi päästä käymään.

  VastaaPoista
 11. On se vierailun arvoinen! Kiva katsoa kuviasi, kiitos niistä :). Niissä on vähän toisenlaiset kuvakulmat puutarhasta kuin mitä itse tuli otettua: http://parasta-aikaani.blogspot.fi/2013/06/eijan-puutarhassa.html

  VastaaPoista
 12. Muistan kun tein juttua yhdestä puutarhakirjasta ja siinä oli mahtava pihakuva, jossa oli verbenoita, mutta kukkia ei oltu mainittu. En tuntenut kasvia ja oli pakko soittaa puutrahansa kuviin antanneelle henkilölle, että sain tietää kasvin nimen.

  Tuo tuija-alue on houkuttava!

  VastaaPoista
 13. Blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista
 14. No jopas on ollutkin kaunis kohde ja varmasti olisi meikäläisenkin pörssi keventynty tuolla käynnin jälkeen :)

  VastaaPoista

Kiitän viestistäsi ! Pienikin kommentti käynnistäsi on iso ilo ! * Thank for Your comment - even a short message for Your visit is a great pleasure to me !