Sivut

7.8.2013

Avoimet puutarhat -13 : Meeri Sipolan puutarha -Open gardens -13

Vierailin Avoimien puutarhojen päivänä 4.8.13 Vesilahdella Meeri Sipolan puutarhassa. Meerin puutarha on kooltaan 5700 m2, ja pihasta löytyy lampi siltoineen, hyötypuutarha, pergola kesäkeittiöineen, huvimaja, koristekaivo, kaariportteja ja tietysti ihanat rehevät perennamaat. Lisäksi Meeri on tehnyt ja askarrellut puutarhaan itse kaikenlaista katseenvangitsijaa, ja hän suosii kierrätysmateriaaleja. Ja en kyllä meinannut uskoa korviani, kun kuulin, että piha on vasta 5 vuotta vanha ! Meerin luvalla laitan näytille kuvia hänen puutarhastaan. Klikkaa tuttuun tapaan ensimmäistä kuvaa, niin saat kuvasarjan isommaksi.  Tämän ja muita puutarhavierailujani löydät sivupalkista aihelistan kohdasta Vierailla pihoilla - garden visits

***
We had in Finland Day of Open Gardens on Sunday 4.8.13. Here some pictures from the garden of Meeri Sipola, where I visited. Size of Meeri's garden is 5700 m2 . Look at the pictures, and think that she has herself built this versatile and beautiful garden in five years ! Unbelievable isn't it ?! 

18 kommenttia:

 1. Voi miten ihana tuo pihakaivo! Suoraan niinku mun unelmista... Eikös tästä pihasta ollu juttua kerrattain OmaPiha-lehdessä? Oliko peräti pihakilpailun voittaja? Tuttu tuo nimi ja tutun näköisiä osa kuvistakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avoimien esittelyssä kerrotaan, että piha on esitelty Omapiha-lehdessä 1/2013. Hyvinpä muistit ! Munkin mielestä kaivo on ihana, kuin satumaasta.

   Poista
 2. Aivan mahtavaa miten joku jaksaa nähdä vaivaa!

  VastaaPoista
 3. Upean runsasta ja vain viidessä vuodessa. Mahtavaa!

  VastaaPoista
 4. Oho. Kuvista näkee, missä vapaa-aika on vietetty. Taitaa olla oikein vannoutunut puutarhaihminen. Minä en taitaisi jaksaa tuollaista puutarhaa väkertää, vaikka onhan se upean näköinen.

  VastaaPoista
 5. Ihana ja monimuotoinen puutarha. Suuri työ pienessä ajassa, antaa toivoa :)

  VastaaPoista
 6. Uskomatonta,että kyseessä noinkin nuori pihamaa. Kyllä tällaisia kuvia katsellessa omat piiperrykset tuntuvat niin mitäänsanomattomilta...

  VastaaPoista
 7. Ihana piha, kyllä tällainen piha vaatii paljon työtä ja touhua. On tosiaan hatun noston paikka ja omat hommat tuntuvat kovin mitättömiltä.

  VastaaPoista
 8. Ohoh, voiko viidessä vuodessa saada noin rehevän pihan ? Taitavasti tehty, kun näyttää noin kauniilta jo nyt.

  VastaaPoista
 9. Melkoisesti on viidessä vuodessa ehditty tekemään hommia tuolla pihalla. Hieno piha on!

  VastaaPoista
 10. Oletpa vieraillut upeassa pihassa! Tuo kaivo ja tonkka iski päähän, kun metrinen halko!
  Ja tervetuloa lukijaksi Pivi:)

  VastaaPoista
 11. Aivan upea ja monipuolinen puutarha. Korkeuserot tekevät pihasta näyttävän.

  VastaaPoista
 12. Upea piha! Kaivo ja tonkka oli mainio idea!

  VastaaPoista
 13. Upea piha viidessä vuodessa!! Tämä antaa uskoa minunkin projektiini.

  VastaaPoista
 14. Avoimet puutarhat on kyllä huippujuttu!

  VastaaPoista
 15. Hö, huomasin nyt vasta tämän postauksen eli bloggeri ei ole minulle päivittänyt postaustasi. Kivat kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä oli se postaus juuri, että blogger ei meinannut listata lukulistoilleen, ilmestyi sitten jonkin ajan päästä kuitenkin. Ikävää että blogger tekee tuollaista.

   Poista
 16. Itsekin kävin Meerin puutarhassa, ja kylöä oli upea piha. Tällaisista pihoista saa ideoita ja intoa oman pihan laittamiseen.

  VastaaPoista

Kiitän viestistäsi ! Pienikin kommentti käynnistäsi on iso ilo ! * Thank for Your comment - even a short message for Your visit is a great pleasure to me !