Sivut

8.4.2013

Bongauksia Turussa III - Interesting spots from fair

Hirvensalmen taimistolla (Omenapuu.com) oli mielenkiintoinen infotaulu eri omenalajikkeista. Vaikka emme olleet omppupuuta suunnittelemassa, niin vaan innostuimme yhdestä ompusta niin paljon, että sille on jo katseltu paikkaa puutarhasta. Ehkä se jonain päivänä matkaa postitse meille. Tehokas esittely siis :)
Apple cultivars
 Arvaisitteko, paljonko tällä oliivipuulla on ikää ? 400 vuotta ! Olisi ollut mielenkiintoista tietää, mistä ja miten tämä puu oli messuille tuotu. Aika järkäle. 
Olea Europeana, aged 400 years 
Tällaisen ekotuolin olen nähnyt ennenkin messuilla, mielestäni kivan näköisiä, ja vielä ekologisia. Nyt on tullut värejäkin lisää. Osat on yhdistetty narulla. 
ecological chair with ropes
Mua ei ole värvätty mainostamaan mitään, mutta tämä rouva oli niin iloisen ja hyvin pukeutuneen näköinen, että en voinut olla kuvaamatta häntä ! Uudenkaupungin kukkamessuilla oli paikalla erittäin onnistunut lähettiläs. 
Welcome to garden fair in Uusikaupunki !
Ja vielä kauniita kukka-asetelmia, tässä huomioni herättivät koivujalat. Tässäpä ideaa kesähäihin tai muihin juhliin:  
Nice "legs" of birch 
Ja tässä kukkakimppuäänestyksen osallistujat, mitä kimppua sinä olisit äänestänyt ?Itse en äänestänyt mitään, ihan vaan siitä syystä, että olin niin uppoutunut näiden ihanien kimppujen kuvaamiseen, että unohdin.  
**************************************************************************************
Nursery Hirvensalmi (Omenapuu.com) had an interesting information board about different apple varieties. Although we weren't planning to get any more apples, we wrote one very interesting variety to our 'must to have' -list :D So an effective presentation !

In the bottom are bouquet voting participants, what bunch would you have voted ? I didn't remember to vote at all, for the reason that I was so focused on photographing these wonderful bundles.

9 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisia bongauksia! Noista kukkakimpuista olisin valinnut sen ensimmäisen eli sen keltatulppaanisen. Ehkä hankien keskellä kaipaa vielä kirkkaita värejä ja se oli muutenkin kiinnostava.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kukka-asetelmia ja nuo perhoset ovat piste iin päälle.

  VastaaPoista
 3. Ihania kimppuja ja tuo täti vasta on huippu!!

  VastaaPoista
 4. Vaaleanpunaista, vaikka kaikki ovat kauniita!

  VastaaPoista
 5. oletpa löytänyt messuilta kivoja juttuja! Ihana tuo tätikirjava! Omenapuita on kyllä joskus vaikea vastustaa :) - jos tilaa on vähän niin voithan hankkia pilariomenapuun ja istuttaa sen kukkapenkkiin :D Hirvensalmen taimisto on varmasti yksi parhaista omenapuutaimistoista, heillä on hyvä valikoima suomessa menestyviä omenalajikkeita.
  Minunkin olisi vaikea pääättää, minkä kimpun haluaisin. Kaikki on niin kauniita, riippuu varmaan päivästä ja mielituulesta, että millaisen kimpun haluaisin milloinkin. Kukkasidonta on semmoinen taidelaji, että voisin uppoutua tuntikausiksi seuraamaan taitavan floristin työskentelyä.

  VastaaPoista
 6. Monelaista kiintoisaa on siellä ollut esillä. Minkähänlaisia nuo tuolit ovat istua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menin niin pää kolmantena jalkana, etten ehtinyt koeistua :) Ens kerralla sitten voisi testata myös istumismukavuutta.

   Poista
 7. I would love to have an apple tree in my garden and wish I had a bit more space. My favourite bouquet is the one with the pink ranunculus- these are a favourite flower and I am a sucker for anything pink.

  VastaaPoista
 8. Todella hauska puutarhalähettiläs :)

  Itse tykästyin tuohon tulppaanikimppuun näin kuvan perusteella.

  VastaaPoista

Kiitän viestistäsi ! Pienikin kommentti käynnistäsi on iso ilo ! * Thank for Your comment - even a short message for Your visit is a great pleasure to me !